renoveer uw dak

RENOVEER UW DAK

Wanneer u overweegt om uw dak te renoveren, dan is het belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn en welke risico’s de dakrenovatie met zich mee brengt. Daarom kunt u bij Smits dakproducten vertrouwen op deskundig advies en persoonlijke aandacht.

Dakpannen
Vaak worden de betonpannen van vroeger vervangen door een veel duurzamere keramische dakpan. Keramische dakpannen geven uw woning een veel warmere en mooiere uitstraling, waardoor uw woning nog meer waard wordt. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende keramische dakpannen.

Dakisolatie
Uw dak kan op veel verschillende manieren geïsoleerd worden. U kunt ervoor kiezen om dit zowel van de binnen- als buitenzijde van de constructie toe te passen. Het nut van uw dakisolatie is niet alleen een lagere energie rekening, maar hiermee krijgt u in de winter sneller een behaaglijk gevoel en ook in de zomer houdt u de warmte langer buiten.

Daglichtsystemen
Met daglicht geeft u uw woning veel meer ruimte! U kunt op veel verschillende manieren kiezen om extra daglicht binnen te krijgen. Door meerdere dakvensters met elkaar te verbinden geeft u veel licht en sfeer aan uw (zolder)kamer. Met een dakkapel krijgt u naast meer licht ook nog meer bruikbaar woonoppervlakte. Wanneer u een donkere ruimte van een solatube voorziet, zult u versteld staan van de hoeveelheid extra licht. Ook met lichtkoepels is het mogelijk om een ruimte van veel meer licht te voorzien.

Persoonlijk advies
Graag adviseren wij u over de manier waarop u uw dak het best kunt renoveren. Bel ons daarom gerust voor een afspraak! Wanneer wij een beeld hebben van uw daksituatie, kunnen wij u het beste advies geven over de mogelijkheden die er voor u zijn. Ook kunnen wij u in contact brengen met vakmensen, die ervoor zorgen dat alles op de juiste manier verwerkt wordt. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0493-690976 en via ons contactformulier.